Velkommen som vår partner!

Begynn å bygge merverdi for din bedrift i dag.

Jeg vil finne ut mer

Hvorfor Use4Free?

Smidig tilhengerutleie. Forbedret kundeopplevelse. Muligheter for inntektsdeling.

Velkommen til fremtidens smidige tilhengerutleier, der enkelhet møter økt kundetilfredshet og vekstmuligheter for din bedrift. Vi tilbyr ikke bare en problemfri utleie av tilhengere, men også en unik mulighet for våre partnere å dra nytte av attraktiv inntektsdeling. Våre tilhengere fungerer også som mobile reklamesøyler, noe som gir ditt merke eksepsjonell eksponering overalt hvor de ferdes. Det er på tide å transformere hvordan kunder opplever tilhengerutleie, samtidig som du utvider ditt merkes nærvær og lønnsomhet.

Rullende reklamesøyler døgnet rundt

Hva er verdien av å se en tilhenger kjøre rundt? Alle som ser din reklame på tilhengeren, blir bevist på ditt firma og gir en gjenkjennelse. Utleie kunden og alle andre som ser tilhengeren blir ubevist påvirket av reklamen på tilhengeren. Tenk deg å ha en konstant mobil markedsføringsaktør som kjører rundt i nabolaget ditt og kobler folk til din besdrift.

Hvordan fungerer det?

Use4Free er en selvbetjeningsløsning som gjør det mulig for kunder å reservere og låse opp tilhengeren direkte via smarttelefonen sin – en sømløs opplevelse fra start til slutt. Våre tilhengere dekker et bredt spekter av forskjellige behov, noe som sikrer at dine kunder kan transportere varene sine hjem både enkelt og sikkert.

Utforsk her

Fordeler med Use4Free

1. Høyt markedsføringsverdi

Ditt merke og design på en Brenderup Group sine tilhenger av førsteklasses kvalitet.

2. En ekstra tjeneste for dine kunder

Du kan tilby kundene dine en smidig og fleksibel transporttjeneste, noe som bidrar til sterk kundelojalitet.

3. Vi tar hånd om alt

Slapp av! Vår støtte håndterer alle spørsmål og administrasjon. Vedlikehold og reparasjoner utføres av oss for å sikre høy kvalitet på tilhengerne.

4. Inntektsdeling

Mulighet for deg som partner å dele inntekten. Det betyr reduserte risikoer for deg og din virksomhet.

Vokse sammen med oss

Å starte et partnerskap med Use4Free er enkelt. Vi leverer alt nødvendig utstyr og støtte for å sette det opp raskt. Vårt team er dedikert til å sikre en problemfri onboarding og maksimere fordelene for både deg og dine kunder. 

Se hvordan våre løsninger kan forenkle din hverdag. Klikk her for å starte!

Få en demo

Vi tar hånd om alt – Du fokuserer på forretningen

Sammen med USE4FREE kan din bedrift tilby kundene dette konseptet uten å måtte bruke eget personell for å håndtere tilhengerutlån som ligger utenfor kjerneområdet for inntekter. Vi tar oss av det administrative arbeidet og støtten. Dette er en 24 timers selvbetjeningsløsning 365 dager i året!

 

Smart og velprøvd

Vår smartlock-løsning har blitt brukt med suksess av over 100 000 gjør-det-selv-folk i Skandinavia. Dette er en enorm milepæl for vårt bidrag til et moderne samfunn der delingsøkonomien blir mer vanlig. Sammen med deg tar vi gjerne del i en global endring og tilpasser våre tjenester i tråd med et samfunn i stadig utvikling.

Velkommen ombord!

Vi ser frem til å bidra til å øke verdien av din butikks totale kundeopplevelse!

Jeg ønsker å bli partner i dag